Palvelut

Palvelut

Rakkaudesta kauneudenhoitoon. Tervetuloa! 

 • Illustration

  Kasvohoidot

  Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu ihoanalyysi, jonka avulla määritellään ihon tarpeet ja näin päästään valitsemaan jokaiselle iholle sen tarvitsemat tuotteet.
  Peruskasvohoidossa, nuorten ihonpuhdistuksessa, ultraäänipuhdistuksessa, timanttihionnassa ja hemmotelukasvohoidoissa käytetään Denova Pro tuotesarjaa.
  Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki. Tuotteet on dermatologisesti testattu. Tuotteita ei testata eläimillä.
  Erikoiskasvohoidoissa käytetään Bielenda tuotesarjaa.
  Bielenda on puolalainen kosmetiikkasarja, joka suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita sekä ekosertifioituja ainesosia. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille.

 • Illustration

  Jalkahoidot

  Jalkahoidoissa kylvetetään jalat ihanan Ziaja kylpyöljyn kera. Kynnet leikataan ja siistitään kynsinauhat. Mahdolliset kovettumat, känsät tms. poistetaan. Lopuksi hierotaan jalat. Hemmottelujalkahoidossa palveluun kuuluu lisäksi kuorinta, kosteuttava naamio ja kynsien lakkaus.
  Jalkahoidoissa käytetään Ziaja tuotesarjaa.
  Ziaja on kosmetiikka- ja farmasia-alan perheyritys, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ihonhoitotuotteita yli 30 vuoden kokemuksella. Ziaja on palkittu laadustaan Suomessa ja ulkomailla. Ziajan tuotteet pohjautuvat luonnon hoitaviin ainesosiin, kuten kosteuttavaan vuohenmaitoon.

 • Illustration

  Sokeroinnit

  Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta.
  Sokeroinneissa käytetään suomalaisia Lapinniemen Helmi vartalosokereita. Lapinniemen Helmen sokerit ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa.

 • Illustration

  Kulmien laminointi

  Kulmien laminoinnissa kulmat käsitellään Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

  Kulmia ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää laminoinnin vaikutusta sekä saattaa kuivattaa karvaa. Mikäli syöt lisäravinteita, jotka vaikuttavat karvan kasvuun, laminointi voi kestää lyhyemmän aikaa, sillä kulmakarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista.

  Raskaus ja imetys voi vaikuttaa laminoinnin kestävyyteen

  Ikäraja 16v.

 • Illustration

  Ripsien kestotaivutus

  Ripsien kestotaivutuksessa ripset käsitellään InLei lashlift -tuotteilla. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle liimalla. Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Silikonityynyjä (taivutusmuotteja) on olemassa eri kokoja erilaisille ripsipituuksille. Kestotaivutuksen jälkeen ripset värjätään.
  Raskaus ja imetys voivat vaikuttaa kestotaivutuksen kestävyyteen.
  Ikäraja 16v.

 • Illustration

  Ripsienpidennykset

  Ripsienpidennyksissä käytän Starryn, Salon Volume Lashes:n ja Seebauty:n tuotteita.
  Opastan kaikki asiakkaani huolella kuinka ripsipidennyksiä tulee hoitaa, jotta ripset kestävät ja näyttävät kauniilta pitkään.
  Ripsienpidennyksiin ikäraja 16v.

Ota yhteyttä tai varaa aika!

Tervetuloa hemmotteluun.